Informatie afspraken

Om de consultaties zo vlot mogelijk te laten verlopen, maken we graag volgende afspraken:

Consultaties gebeuren enkel op afspraak.  Dringende gevallen kunnen hierop uiteraard een uitzondering zijn. We rekenen in zo’n geval op het begrip van de wachtende patiënten. Een afspraak maken kan

  • Online via de oranje knop 'maak afspraak via internet' (vanaf 3 januari). Indien alle afspraken voor de dag zelf bezet zijn en u toch wenst langs te komen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.
  • Telefonisch: ons secretariaat is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8u tot 11u30 en van 14u tot 18u, dit op 052/33.64.02. Op vrijdag is het secretariaat bereikbaar van 8u tot 10u45 en van 13u tot 18u.

Wil u een afspraak voor een pre-operatief onderzoek, een kleine ingreep, het bevriezen van wratten,… dan neemt u best telefonisch contact op met ons secretariaat.

Voor het maken van voorschriften, attesten, verzekeringspapieren,… dient steeds een afspraak gemaakt te worden. Normaal gezien wordt er op een consultatie voldoende chronische medicatie voorgeschreven. Bekijk op voorhand welke medicatie u nodig heeft, zo voorkomen we nodeloze telefoontjes achteraf.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden voorbehouden voor ernstig zieke en minder mobiele patiënten. Een dringend huisbezoek wordt gedaan door de beschikbare arts en dit enkel in volgende gebieden: Malderen – Lippelo – Opdorp – Buggenhout Centrum.

Huisbezoeken worden telefonisch aangevraagd via 052/33.64.02, liefst voor 10u de dag zelf. Dringende situaties kunnen hier uiteraard een uitzondering op betekenen.

Zuigelingenconsultaties

Wij bieden in onze praktijk zuigelingenconsultaties aan. De consultaties gaan steeds door op de eerste dinsdag en derde donderdag van de maand. Tijdens deze consulten worden vaccinaties toegediend volgens het schema van de Hoge Gezondheidsraad en volgen wij de groei en ontwikkeling van uw pasgeboren kind op. Een afspraak vastleggen kan via ons algemeen telefoonnummer.